Asnæs Maskinsnedkeri

Asnæs Maskinsnedkeri ApS er en virksomhed præget af alsidige tømrer- og snedkeropgaver af en høj kvalitet. Der er gennem tiden blevet opført kontorbyggeri, boligkomplekser, luksussommerhuse, lagerhaller, små/mindre sommerhus tilbygninger eller renoveringer, samt alle former for forsikringsskader, svampe, insekt og vandskader m.m.

Tømrermester, Henrik Jensen forklarer: - Det daglige arbejde med at levere kvalitetshåndværk til en række forskellige aftagere er yderst spændende. Sjældent er to opgaver ens, og vi varetager projekter fra fru Hansens hængede havedør til kommunens nye byrådssal.

Firmaet løser også store opgaver i hovedentreprise, eksempelvis Odsherred Gymnasium og byrådssalen på Fårevejle rådhus og 18 rækkehuse i Asnæs, samt produktionshal på NKT i Asnæs. Alle vores medarbejdere har gennem mange år opbygget en stor ekspertise i at gennemføre og styre opgaver med stor præcision, således at håndværket forbliver intakt og af højeste kvalitet. Det er vores varemærke. Medarbejderne bliver løbende efteruddannet på relevante kurser.

Over 35 års erfaring

Henrik Jensen startede tilbage i  1972 med at montere køkkener. Forretningen voksede dog hurtigt og allerede efter cirka 6 måneder, fik han tilbudt at flytte ind i værkstedet på Lille Toftegårdsvej. Her hører virksomheden stadig hjemme.

I dag er der 20-25 mand beskæftiget, og forretningen er en velkonsolideret tømrer-snedkervirksomhed, som Henrik Jensen ejer i halvpart med sin søn, tømrermester Morten Jensen.

- Vi ønsker at bruge vores erfaring til fortsat at levere højkvalitetsprodukter og samtidig udbygge vores samarbejde med andre virksomheder i lokalområdet.
 

Fakta: Asnæs Maskinsnedkeri ApS 

  • Privatejet - tømrer og snedkerfirma
  • Etableret 1972
  • 20-25 medarbejdere
  • Eget snedkeriværksted
  • Hoved- og totalentreprise
  • Autoriseret Isover Isolatør
  • Medlem: Dansk Byggeri

Asnæs Maskinsnedkeri - Kvalitet er kernen

For Asnæs Maskinsnedkeri er kvalitet kernen i alt, hvad virksomheden foretager sig.

Virksomheden tilstræber gennem medarbejdere, samarbejdspartnere og kvalitetsstempler, at kunderne får de bedst mulige håndværksmæssige løsninger.

Fokus på det gode arbejdsmiljø

Grøn smiley er et symbol på, at en virksomhed yder en særlig stor indsats for arbejdsmiljøet, og at virksomheden har opnået et anerkendt arbejdsmiljø-certifikat. Arbejdsmiljø prioriteres virkelig højt i Asnæs Maskinsnedkeri da vi er af den overbevisning, at det ikke tager længere tid at udføre et sikkerhedsmæssigt forsvarligt stykke kvalitets arbejde.
I Asnæs Maskinsnedkeri arbejder vi målrettet mod, at det skal være sikkert at gå på arbejde, og vi tager problemstillinger omkring arbejdsmiljø og sikkerhed alvorligt!

I Januar 2010 fik vi af Arbejdstilsynet tildelt Grøn smiley, som er en af de bedste certificeringer en virksomhed kan få, og som symboliserer at der tages hånd om løsning og forebyggelse af arbejdsmiljøproblemer.

Ved at prioritere brug af tekniske hjælpemidler, som f.eks kraner, vindues- og gipsløftere undgås også tunge løft og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger.

På alle byggepladser og i firmabiler, findes firmaets APV og sikkerhedsdatablade samt gunstige løsninger ved stiladsarbejde og manualer til maskiner. Plan for sikkerhed på byggepladsen og værnemidler kan altid findes på vores større byggepladser.

Vores handlingsplan udarbejdes i et tæt samarbejde med firmaets sikkerhedsrepræsentant og medarbejderne og vores samarbejdspartner, og i mange tilfælde henter vi inspiration og vejledning hos eksterne rådgivere og samarbejdspartnere, ekempelvis Bam-Bus og AT.

Firmaets sikkerhedsrepræsentant

Valgt den [dato] for en to årig periode: Andreas A. Bentsen